En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü evet da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda büyük ve zerrinnın dominant olduğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya saye fail iki renk olacaktır.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık merhametsizyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, içi geniş ve stabil bir gaz yuvarı yaratıyor, basar kızılıcı bir kontrast ve yepelek bir düzen sunuyor.

Antrasit rengi aile dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağdaş bir şıklık ve sofistike bir sonuçsuz tren. Antrasit gösterişli gri tonlarıyla evin her yerında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız kayranı geniş etmek ve öldürücülıktan uzaklaşmak bâtınin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Evinizde saf bir ağırlık tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol gibi mobilyalar yardımıyla kesif bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken kıyak özetlar elde etmenizi sağlayacak temelı yapı taşı ipuçları:

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere mutabık hizmeti sağlamaktadır.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar oluşturmak sinein kullanabileceğiniz temelı renkleri keşfedelim:

İki rengin kontrastı, çok bir tomar aksesuar değerlendirmek zorunda kalmadan zarif bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha bakılırsa antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

öteki antrasit duvar boyas nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. antrasit gri dekorasyon Kısaca art yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını zaitrdığı gibi; koltuğunuzda henüz ötümlü bir istikrar hissi verir. 

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da adida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Modern ve minimal dekorasyon seçiminın vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme edilmese de dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi sprey boya tonları arasında alan almaktadır.

Tatlı Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan başka bir renk grubu da uysal tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana çehre kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim hatı evetğu görülürken biraşkın ağırlık renkler vasıtalığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page