Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve öteki renkleri vurgular.

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması gitmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Özel tasarımı sayesinde hiçbir sahiplik ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yolculuk olanakı esenlar.

Sadelik ve şıklığın dengesini kurmak ciğerin mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Gösterişsiz çizgilere sahip minimalist layihamlı mobilyalar mekanın baz estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir cebin kazandırmak isteyenler, ya da yakın zamanda ailesine yeni bir birey peklanların elan konforlu, kullanışlı ve bediiyat bir yaşam kayranı bâtınin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine tam intibak sağlayıcı son grado şık tasarımların belde aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Fil verimli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit rengin sülale içi aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir keyif katar.

antrasit gri dekorasyon Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü veya henüz bir araba rakik yamaç halinde antrasit gri dekorasyon uygulayın. Bu, daha eşit bir şümul sağlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha amelî aydınlatılmasını sağlamlar. Sarı renk tonu ailesinden küşade duvar rengi boyasıdır. Gayrı mobilya ve eşyaların rengi ile kolay geçim esenlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Eksik duvar kağıdı ve sağlıksız boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın beyaz olması sahaın elan aydınlık ve geniş odaükmesini esenlarken üst bölümde mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona takatlü bir temizş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütmeşhurk arıyorsanız ve beyaz sizin için bir alternatif bileğilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonrasında beyaz temel ya da beyaz zehir koltuklar ile yaşam vadiınıza ilgi çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler sprey boya konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Ülkemizde yaşanmış olan sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan rahmet, yakınlarına temelsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği temaşa ederken öteki renklerle kıyak bir harmoni içerisindedir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri çalıştırmak evin umumi dizaynına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page